Fotografie
Maiden United

Kan Heavy Metal ook akoestisch? Dat hebben de bandleden van Maiden United zich ongetwijfeld afgevraagd toen ze hun band oprichtten.
Het antwoord is een overtuigende JA! Maiden United brengt een akoestische ode aan Heavy Metal-legendes Iron Maiden. Tijdens hun show in Hedon speelden ze zowel oude als nieuwe nummers van hun idolen.

Meer foto's staan op Facebook
Website Hedon: www.hedon-zwolle.nl

Made in Purple

Made in Purple, een coverband van de legendarische rockband Deep Purple, trad op in poppodium Hedon. Ze gaven een spectaculaire show weg met alle bekende hits.

Meer foto's staan op Facebook
Website Hedon: www.hedon-zwolle.nl

Huwelijk Renee en Rik

Fotograferen was deze dag extra bijzonder: Ik mocht het huwelijk van mijn nichtje vastleggen.
Op een prachtige locatie in het Oosten van Nederland werd in de buitenlucht het huwelijk bezegeld. Een feestelijke dag volgde, waarin alle gasten tot laat in de avond bleven om met zijn allen het kersverse huwelijk te vieren.

Gerrits Tuin

Evenementen organiseren in Corona-tijd, hoe doe je dat? Die vraag stelde Hedon zichzelf gedurende zomer 2020 ook. Het resultaat was Gerrits Tuin, drie weekeinden lang concerten in de buitenlucht.
Tijdens verschillende shows fotografeerde ik: Paceshifters, Lucky Fonz III, en Joya Mooi. Toch wel gek, een evenement met weinig publiek op stoeltjes in plaats van festivalweide of poppodium met veel publiek zonder stoeltjes.

Wie weet in 2021 weer als vanouds..?

These Go To Eleven

Bij These Go To Eleven, een regelmatig terugkerend evenement bij poppodium Hedon te Zwolle, krijgen drie alternatieve (rock) acts de kans zich te presenteren. Dit levert boeiende avonden met verrassende acts op! Bij de februari 2020 editie speelden: Magnetic Spacemen, Bongloard, Tjalling

Meer foto's staan op Facebook
Website Hedon: www.hedon-zwolle.nl

These Go To Eleven

Bij These Go To Eleven, een regelmatig terugkerend evenement bij poppodium Hedon te Zwolle, krijgen drie alternatieve (rock) acts de kans zich te presenteren. Dit levert boeiende avonden met verrassende acts op! Bij de december 2019 editie speelden: The Grey Pants (NL), Weed & Dolphins (BLR), Paracetamol (NL)

Meer foto's staan op Facebook
Website Hedon: www.hedon-zwolle.nl

Festival Quarantaine Speciaal

Op 2 juni 2018 vond op een verstopt stukje Rotterdam de tweede editie van Festival Quarantaine speciaal plaats. Het festival, opgezet door bewoners van het Quarantainegebied van Heijplaat, bood muziek, kunst, kleinkunst, theater, poëzie. Een bijzonder festival.

Een groter overzicht van de foto's staat op Flickr.
Op Facebook is meer te vinden over het festival.

Infant Meat Shield live!

Infant Meat Shield vroeg mij of ik hun eerste live-optreden wilde fotograferen. Met alle plezier! De band speelde goed en de kroeg waar het optreden plaats vond stond van voor tot achter vol. Al met al belooft dat wat voor toekomstige optredens!

Meer foto's van deze show zijn te zien op: facebook.com/InfantMeatShield

Huwelijk Henk en Jorieke

Alles klopte op deze dag: Het was de hele dag mooi weer. De locatie van de fotoshoot was prachtig lentegroen. De feestgangers hadden het naar hun zin.
Bruiloften zijn intense dagen om te fotograferen, maar wanneer ze, zoals tijdens deze dag, zò kloppen dat er eigenlijk niks fout kàn gaan, is het een en al genieten.

Huwelijk Vera en Robin

Het huwelijk van Vera en Robin vond plaats in twee keer: de officiële ceremonie in de Schepenzaal te Zwolle in het vroege voorjaar, en het feest op een prachtige groene locatie in Dalfsen eind van de zomer.
Het fotograferen van een huwelijk was nieuw voor mij, en helaas op de dag van de ceremonie op pijnlijke wijze een les moeten leren: Neem ALTIJD een extra camera mee. Uiteindelijk heb ik met de camera van Vera de ceremonie alsnog kunnen fotograferen, en met puzzelen op de nabewerking kon ik alsnog een serie presenteren waar ik tevreden over kon zijn.

Gelukkig vonden Vera en Robin de foto's van de ceremonie geslaagd en maakte het prachtige feest eind van de zomer het meer dan goed!

This is Spyker

Noord-Nederlandse metal-band Spyker vroeg mij of ik wat foto's kon maken die de band goed in beeld kon brengen. Deze foto's zouden worden gebruikt als promotiemateriaal van Rainbow Rock te Zweden.
De oude metalen spoorbrug naast station Zwolle vormde een geschikte locatie, de band maakte het af.

Meer over de band is te vinden op: facebook.com/Spykerofficial

Infant Meat Shield oefensessie

Een kijkje in de oefenruimte bij de Zwolse metal-band Infant Meat Shield. Het leuke van een een middag meekijken en fotograferen in hun oefenruimte, is te zien hoe een band te werk gaat. Naast serieus oefenen en ideeën bespreken is er ruimte voor plezier, en dat is aan de foto's te zien.

Meer over de band is te vinden op: facebook.com/InfantMeatShield

Opening Food Waste Café

Een mooi initiatief: Een café openen waarin voedsel word gemaakt van door supermarkten afgekeurde producten. Vaak zijn deze nog goed bruikbaar. Het initiatief, opgezet door een groep krakers, bestaat inmiddels niet meer. Toch heeft het een tijd bestaan en een een aantal trouwe bezoekers gehad. Leuk detail: Bijna de hele serie maakte ik met een ruim 40 jaar oude lens die ik op mijn digitale camera zette. Ook met fotografie 'hergebruik' dus!

kvk-nummer 55089372 nooitopinternet nooitopinternet nooitopinternet@nooitopinternet.nl