Over mij

Illustratie
In mijn werk wil ik verhalen vertellen. Mijn illustraties zijn helder en begrijpelijk. Ze bevatten vaak kleine details en veel sfeer. Ik wil de kijker meenemen in het beeld en hoop de verbeelding van de toeschouwer te kunnen prikkelen. Mijn illustraties nodigen uit meermaals te bekijken, er valt veel te ontdekken.

De basis voor mijn illustraties zijn maquettes van kartonnen dozen en papier, die worden bevolkt door figuren van klei en ijzerdraadjes. Verder gebruik ik veel restmaterialen. Ik hoop hiermee de kijker te inspireren zelf ook aan de slag te gaan: Met materialen die in huis te vinden zijn, kan je de mooiste dingen maken.

Fotografie
Fotografie en illustratie liggen dicht bij elkaar. Beiden zijn middelen om te vertellen. En bij beiden gebruik ik een digitale camera om het beeld vast te leggen.

Er is echter één groot verschil: Tijd. Waar ik bij illustraties kan zoeken naar het beste beeld, gaat het bij fotografie om momenten vangen. Dat is altijd een mooie uitdaging en het liefst fotografeer ik feesten en evenementen.

Beeldmaker
Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op of volg mijn social media voor de laatste updates!

Curriculum Vitae
Een overzicht van mijn werkervaring is te vinden in mijn Curriculum Vitae

foto gemaakt door Jeffrey Heijnen:
www.jeffreyheijnen.nl


kvk-nummer 55089372 nooitopinternet nooitopinternet nooitopinternet@nooitopinternet.nl